.

.

Приврзок за личен аларм на Мејс

Приврзок за личен аларм на Мејс

DEN 1.67
Износ

Законот за личен аларм за аларми во црната боја е компактен по големина, но испушта огромна крик од 130 d B! Активирајте го алармот со едноставно депресија на копчето на предниот дел на алармот. За да се деактивираат, притиснете го копчето на задниот дел од алармот. Има дури и вграден резервен свиреж што можете да го разнесете на дното на единицата! Препорачливо е да го тестирате алармот за да бидете сигурни дека е подготвен да оди секогаш и каде и да е. Обезбедува 130 d B звук сличен на сирена за да го дезориентира напаѓачот и да го привлече вниманието на другите. Безбеден и лесен за употреба во сите 50 држави. ТСА-пријателски за багаж за носење. Работи со едноставен притисок на копче; Копче за деактивирање на задниот дел од единицата. Резервниот свиреж е вграден во основата на алармната единица. Димензии : 3 in. X 1,5 in. X .75 In . Вклучува тастатура и три 1,5-волт AG13/LR44. Црна.

R

Им се допаѓа и на купувачите