.

.

Каролини Богатства BB8327JMAT Белгија Мастиф Добредојдовте Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојдовте Мат Вратата 36 L

Каролини Богатства BB8327JMAT Белгија Мастиф Добредојдовте Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојдовте Мат Вратата

DEN 2.33
Износ

Каролини Богатства BB8327 JMAT Белгија Мастиф Добредојдовте Врата Мат,Затворен Килим или Отворено Добредојдовте Мат 24x36 Вратата 36 " L Мастиф Вратата. Белгија Мастиф Добредојдовте Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојдовте Мат 24х36 Вратата BB8327 JMAT. Оваа подлога може да се користи или како внатрешна патосница за влез или надворешна подлога за добредојде. Подлогата е со димензии 36 инчи од најдолгата страна и 24 од задниот дел на подлогата напред. Подлогата е дебела околу 1/4 инчи и обезбедува лесно растојание за повеќето врати. Горниот слој на оваа декоративна подлога е полиестерски филц. Оваа подна подлога е трајно обоена во нашиот објект Во Мобиле, Алабама. Користете градинарско црево за да ја избркате нечистотијата од подлогата. Зголемете го притисокот со палецот на цревото и потоа користете го притисокот од водата за да ја отстраните нечистотијата. Можете да користите и машина за перење. Внимавајте да не извадите лежалка во тој процес. Исчистете го килимот со благ детергент. Не чистете со четка за да не ја повлечете дремката на филцот на горниот слој на подлогата. Користете го вашиот вакуум на поставката на подот за да не го повлечете горниот дел од филцот. Ролери за влакненца може да се користат за отстранување на влакната од домашни миленици од подлогата. Исчистете ги дамките со средство за чистење што не произведува многу пена. Ќе биде тешко да се извади целиот сапун од подлогата. Внатре во подлогата има неколку слоеви за да се држи заедно и да се обезбеди поголема издржливост. Долниот слој на подлогата е гума со печат за да обезбеди функција што не се лизга на подлогата. Подлогата е исечена со црна полиестерска ткаенина која ги врамува уметничките дела и ги држи сите слоеви заедно. Подароци од мастиф, Колекционерски предмети Од Мастиф, вратари Од Мастиф, прават одлични подароци за сопственици на миленичиња, подароци за чувари на миленичиња, подароци за негуватели, подароци за ветеринар или подароци за речиси секој. Додадете боја на вашата врата со оваа Подлога За Уметнички Дела во целосна боја.

R

Им се допаѓа и на купувачите