.

.

Трансформатори Играчки Земјата Парк Делукс Класа Шок Бран Акција Слика

Трансформатори Играчки Земјата Парк Делукс Класа Шок Бран Акција Слика

DEN 559.52
Износ

Претворете ја Играчката Со Ударни Бранови од робот во Режим На кибертронски резервоар во 20 чекори. Заедно со човечкото семејство кое ги пречекува и се грижи за нив, тие ќе редефинираат што значи да се биде семејство. ИНСПИРИРАН ОД НИКЕЛОДЕОН И ЗАБАВА ЕДНО ШОУ : Трансформатори : анимираната серија Earth Spark се фокусира на две човечки деца додека создаваат врска со Трансформатори роботи како никогаш порано и работат заедно со омилените обожаватели Како Оптимус Премиер и Бумбари!. Бројките Од Луксузната Класа ги оживуваат роботите Трансформатори од телевизискиот екран веднаш до вашиот дом! Класична виолетова и Сребрена Играчка Со Ударни Бранови како што се гледа во Трансформаторите : анимираната ТВ серија Земјена Парк стои на импресивна висина од 5 инчи! Конвертирајте Ги Трансформаторите Шок-Бран од робот во режим На цибертронијански резервоар во 20 чекори. Не за деца под 3 години. Доаѓа со мал додаток за бластер•5-ИНЧНА ФИГУРА НА УДАРЕН БРАН : фигурата На Ударниот Бран е импресивна висока 5 инчи!* ВКЛУЧУВА ГРАДЕЊЕ-А-ФИГУРА ПАРЧЕ : Секоја делукс класа фигура доаѓа со 1 изградба-а-слика парче. ВКЛУЧУВА ГРАДЕЊЕ-А-ФИГУРА ПАРЧЕ : Секоја делукс класа фигура доаѓа со 1 изградба-а-слика парче.• 2-ВО-1 КОНВЕРТИРАЧКА ИГРАЧКА : лесна конверзија на Трансформатори совршена за деца на возраст од 6 и повеќе години. Комбинирајте ги сите парчиња за да изградите фигура На Д-р Меридијан "Мандроид", злобниот полу-човечки полу-робот од анимираната серија! (4,5-инчен број не се конвертира). (Секој продаден одделно, предмет на достапност). Секоја делукс класа фигура доаѓа со 1 изградба-а-слика парче.Трансформатори : Earth Spark воведува нова генерација Трансформатори роботи-првите трансформатори ботови што се родени на Земјата. Трансформатори : ЛИКОВИ Од Земјени Паркови : Играчка со Ударни Бранови инспирирана од Децептиконот извртен научник Од Трансформатори : Земјен Парк, копродуцирана анимирана серија од Никелодеон и Забавна!. Доаѓа со мал додаток за бластер. Претворете ја Играчката Со Ударни Бранови од робот во Режим На кибертронски резервоар во 20 чекори. Скалата за изградба на слика е 4,5 инчи (слика не се конвертира). Комбинирајте ги сите парчиња со собирање на сите фигури Од Луксузната Класа за да изградите фигура На Д-р Меридијан "Мандроид", злобниот полу-човечки полу-робот од анимираната серија.•2-ВО-1 КОНВЕРТИРАЧКА ИГРАЧКА : лесна конверзија на Трансформатори совршена за деца на возраст од 6 и повеќе години. Трансформаторите и сите поврзани знаци се заштитни знаци на хасбро. 5-ИНЧЕН ШОК-БРАН ФИГУРА : шок-бран фигура е импресивен 5 инчи висок!. Комбинирајте ги сите парчиња за да изградите фигура На Д-р Меридијан "Мандроид", злобниот полу-човечки полу-робот од анимираната серија! (4,5-инчен број не се конвертира• * ТРАНСФОРМАТОРИ : ЗЕМЈЕНИ ЛИКОВИ : Играчка со Ударни Бранови инспирирана од Декептиконот извртен научник Од Трансформатори : Земјен Парк, копродуцирана анимирана серија од Никелодеон и Забавна!•ИНСПИРИРАН ОД НИКЕЛОДЕОН И ЗАБАВА ЕДНО ШОУ : Трансформатори : анимираната серија Earth Spark се фокусира на две човечки деца додека создаваат врска со Трансформатори роботи како никогаш порано и работат заедно со омилените обожаватели Како Оптимус Премиер и Бумбари!•Возраст 6 и нагоре•ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : ОПАСНОСТ ОД ГУШЕЊЕ - Мали делови.

R

Им се допаѓа и на купувачите