.

.

Динамичен Безжичен Професионален Микрофон

Динамичен Безжичен Професионален Микрофон

DEN 0.67
Износ

Накса НАМ-982 е високо чувствителен микрофон од професионално одделение дизајниран во лесна рамка за оптимална подвижност. Изграден со внимателно разгледана распределба на масата, произведува продолжен одговор на басот и може лесно да се справи со сите ваши потреби за сцена или снимање. Оваа микрофонска единица доаѓа обезбедена со приклучок за одвојување, од типот на топови, кабел долг 16,5 Стапки, стерео приклучок од 3,5 мм и приклучок за Стерео Адаптер од 6,3 мм. Накса динамичен безжичен професионален микрофон.

R

Им се допаѓа и на купувачите