.

.

Полиформ Хтм-ЖОЛТА Хтм Серија Фендер-10.5 27

Полиформ Хтм-ЖОЛТА Хтм Серија Фендер-10.5 27

DEN 1087.84
Износ

Во согласност со полиформната традиција на квалитет, браникот НА бродот ХТМ (дупка-преку-средината) беше дизајниран да обезбеди максимална заштита во широк спектар на апликации. Вертикални ребра за дополнителна заштита, армирани краеви на цевки за да се спречи повлекување на линиите ако браникот се фати на цврсто место, а дополнителната дебелина на ѕидот за да се спротивстави на пункциите и солзите се само неколку од карактеристиките што ги нуди овој висококвалитетен браник. Браникот HTM-3 е дизајниран да обезбеди заштита и стенд-оф за поголеми садови во должина од 30' до 40' стапки. Дури и дебелина на ѕидот за максимална јачина и издржливост. Обликувани ребра за јачина и отпорност на триење. Дизајниран за средна употреба и во постојани заштитени и во незаштитени пристаништа. Уникатен полиформен вентил за долгогодишна услуга. Користете со чамци во должина од 30' до 40'.

R

Им се допаѓа и на купувачите