.

.

Томастик-Инфелд Доминантна Најлон-Јадрена Виолина Д-Стринг, Среден Мерач, Скала

Томастик-Инфелд Доминантна Најлон-Јадрена Виолина Д-Стринг, Среден Мерач, Скала

DEN 1.00
Износ

Карактеристики : Изработени со високо флексибилно, повеќеслојно синтетичко јадро обезбедуваат тонска топлина и чувство на цревна низа додека се непропустливи за промени во влажноста звукот е мек, јасен со стабилна интонација и е богат со призвук неговиот сјај и способност да проектира звук без да биде метален доаѓа до израз и во премин арко и пицикато без напор одговор на сложеното прсти и неговата стабилност на подесување дури и при екстремни атмосферски услови томастик-инфелд доминантна најлон-јадро виолина д-стринг, среден мерач, 1/4 скала.

R

Им се допаѓа и на купувачите