.

.

Rubbermaid Комерцијални, RCP288600CLR, Buncer Комунални Лажичка, Секој, Јасно

Rubbermaid Комерцијални, RCP288600CLR, Buncer Комунални Лажичка, Секој, Јасно

DEN 290.72
Износ

Дизајнирана имајќи ги предвид вашите кујнски процеси и практиките за ракување со храна, оваа Скокачка Алатка нуди подобра распределба на тежината и подобрено ракување. Таа има 64 мл. Мазните површини овозможуваат лесно чистење. Машина за миење садови-безбедна, повеќенаменска лажичка е изработена од издржлив, отпорен на кршење, јасен поликарбонат.Гумена комерцијална Скокачка Комунална Лажичка, 1 Секоја (Количина) Отпорна на Прекин. Одлично за различни намени. Машина за миење садови-безбедно. Лесно чистење со мазна површина.

R

Им се допаѓа и на купувачите