.

.

Оксо 3-парче Поп Круг Канистер Во Собата, Вит

Оксо 3-парче Поп Круг Канистер Во Собата, Вит

DEN 897.12
Износ

ltpgt Good Костец 3 Компјутер Поп Круг Канистер Постави Бела 1128780 Сет вклучува 2 3 И 4 Qt големини со капаци. Херметички заптивки со притискање на копче. Копчињата што се појавуваат служат како рачки за лесно отстранување на капаците. Кружните форми на канистер се совршени за употреба на работната површина. Канистри гнездо за практично складирање. Бпа слободен. lt/pgtltpgtligtbrand OXOlt/Ligtligt Модел 1128780lt/ligtligtset вклучува 2 3 и 4 Qt големини со lidslt/ligtligteirtigteritigtest со притискање на копче/ligtligtpop up копчињата служат како рачки за лесно отстранување на lidslt/формите на канистерот ligtligtligtbpa се совршени за countertop uselt/Ligtltligtbpa freelt/Ligt oxo 3-парче Поп круг Канистер Во собата, whit.

R

Им се допаѓа и на купувачите