.

.

Момче Запознава Светот

Момче Запознава Светот

DEN 234.08
Износ

Делукс цд/ДВД издание вклучува бонус ДВД што содржи три музички спотови плус изведба во живо на албум. Со целиот говор Дека Хип хопот е мртов, нема подобар пример Од Фашон да докаже дека е секако жив, здрав и хранет со гладна нова генерација обожаватели. И откако слушна само 16 барови, очигледно е Дека Фашон е еден од најгладните. Тој е блуден син, дел од новата генерација на емси доволно среќни да пораснат во хип хопс златна er. Тој не е бебе од 80-тите, тој е бебе од 90-тите. Размисли за тоа за секунда. Потоа размислете за неговиот потенцијал. Поздравувајќи Од Фресно, Калифорнија, Фашон ја има целата харизма на модерниот емси и римуваните рифови на ветеран над неговите 20 години. Момчето Го Исполнува Светот (ЦД) (Вклучува ДВД) (експлицитно).

R

Им се допаѓа и на купувачите