.

.

Компресор за суспензија во Билштајн, бренд АМК

Компресор за суспензија во Билштајн, бренд АМК

DEN 0.67
Износ

Замена на Bilstein B1 OE (AIR) - Компресорот за компресор за суспензија на воздушна суспензија Bilstein B1 OE Компресорите за суспензија (AIR) се дизајнирани да ги заменат оригиналните компресори за суспензија на воздухот на избрани европски возила. Секој компресор за суспензија на замена B1 OE (AIR) е дизајниран да се поврзе директно во оригиналните приклучоци на возилото, обезбедувајќи инсталација без модификација и реставрација на функцијата на возилото. Компресор за суспензија на Билштајн.

R

Им се допаѓа и на купувачите