.

.

Рајт и МекГил Вр.

Рајт и МекГил Вр.

DEN 351.84
Износ

Овие тежини на куршуми со гума за мијалник имаат гумено јадро и две јазичиња на секој крај на мијалникот. Линијата е поставена во жлебот на мијалникот, а потоа јазичињата се искривени во спротивни насоки, завиткувајќи ја линијата околу гуменото јадро. Кога јазичињата се извртени во обратна насока, линијата се ослободува. Гумени мијалници за зафаќање имаат многу апликации, но што е најважно, гумени мијалници за зафат може брзо да се додадат или отстранат без да се караат или на друг начин да ја деградираат риболовната линија. -Не не се врзува -НЕ Оштетување на линијата -РУББЕР ИЛИ Е БЕЗБЕДНО -Квалитет на Премиум -SNUG на линијата Wright & Mc Gill WR Twist Lock Tinner Valpk 36 парче 3/8 : Не е потребно врзување. Премиум Квалитет . Без оштетување на линијата - Се нуди во мали пластични пакувања за откуп. Без гужва. Без хаос.

R

Им се допаѓа и на купувачите