.

.

ХДМИ ДО ХДМИ КАБИНА

ХДМИ ДО ХДМИ КАБИНА

DEN 1.00
Износ

МИКРО HDMI ДО HDMI КАБИНА ОСКА HDMI Аудио/Видео Кабел Со Етернет Нуди исклучителен квалитет, како и исправена компатибилност со аудио и видео опрема. Со HDMI, пренесувајте висококвалитетни слики и 3d звучни ефекти истовремено со голема брзина. Целосно компатибилен со Телевизори.

R

Им се допаѓа и на купувачите