.

.

Швајцарски технолошки штитници за сонце

Швајцарски технолошки штитници за сонце

DEN 3.00
Износ

Земете го денот во овие очила за сонце од црно сечило од Swisstech. Зелените леќи блокираат 100% од зраците на Сонцето UVA-UVB и имаат неверојатна отпорност на гребење и влијание. 100% заштита на леќи UVA-UVB. Леќи отпорни на влијание. Леќи отпорни на гребење.

R

Им се допаѓа и на купувачите