.

.

Комплет за снабдување со мајмуни за забава за гости

Комплет за снабдување со мајмуни за забава за гости

DEN 1.33
Износ

Секоја забава за забава на мајмуни содржи : 8 мајмуни хартиени плочи (9 "), 8 мајмуни десертни плочи (7 "), 16 мајмуни од мајмуни (6,5 "), 1 палма лисја од пластични чаршафи (54 " x 108 ") , и 8 смарагдни зелени вилушки, лажици и ножеви. Поканете го гостите да се вртат над и да го слават роденденот на вашето дете со помош од нашиот комплет за материјали за мајмуни. Овој комплет вклучува доволно прибор за јадење за да служи оброк до осум лица. Плочите и На салфетката се карактеризираат симпатично мајмунско лице, кое е нагласено од џунглата Палма остава пластичен чаршав. Пополнете го изгледот со нашите координативни материјали за забава во џунгла. 57 парчиња Мајмун забава Комплет. Комплетот служи до 8 гости. Комплетот ги вклучува сите потребни производи за јадење. Плочи и салфетки имаат дизајн на лице на мајмуни. Пар со координирање на материјали за забави во џунгла.

R

Им се допаѓа и на купувачите