.

.

Roadmaster RM 295 75R22. 149л H гума

Roadmaster RM 295 75R22. 149л H гума

DEN 5689.44
Износ

Goodyear Viva 3 205/55 R16 91 H гума дизајнирана специјално за употреба на управувачката оска. Дизајнот со 5 лежишта ја подобрува влечење на влажен или сув тротоарот. Одвраќањата на жлебовите се спротивставуваат на абењето на рамото во употреба на долги количини. Подсадите во центарот на жлебовите исфрлаат камења за да се зачуваат обвивка, да се заштитат од пункции. Радијалните сипи се спротивставуваат на хидропланирањето и помагаат во влечење на влажни временски услови. Сертифициран паметен пат благодарение на нискиот дизајн на отпорност на тркалање што ги намалува трошоците за гориво. Повторен дизајн. Иновативната формулација на гума овозможува долго абење и низок отпор на тркалање.

R

Им се допаѓа и на купувачите