.

.

Грабеж На Автопат

Грабеж На Автопат

DEN 0.67
Износ

2014 соработка Помеѓу Филаделфија Рапер Автопат И Беј Област Мц Јаска. Двајцата уметници работеа заедно во изминатите три години на асортиман на различни песни, како и на овој проект. Проектот вклучува играни настапи Од Тра да Вистината, Пол Вол, Фреди Гибс, Кормега, Хусала, Рида Ј Клајд И Ампичино и продукција од Џејк Еден, Траксамилион, Јанг Л, Робло И Џефро. Музиката ги обединува улиците на двата брега и носи одредена свежина во моменталната состојба на хип хопот кој е презаситен со џинглови и танцова музика. И двете емсе природно се надополнуваат додека се држат до она по што се најпознати. 2014 соработка Помеѓу Филаделфија Рапер Автопат И Беј Област Мц Јаска. Двајцата уметници работеа заедно во изминатите три години на асортиман на различни песни, како и на овој проект. Проектот вклучува играни настапи Од Тра да Вистината, Пол Вол, Фреди Гибс, Кормега, Хусала, Рида Ј Клајд И Ампичино и продукција од Џејк Еден, Траксамилион, Јанг Л, Робло И Џефро. Музиката ги обединува улиците на двата брега и носи одредена свежина во моменталната состојба на хип хопот кој е презаситен со џинглови и танцова музика. И двете емсе природно се надополнуваат додека се држат до она по што се најпознати.

R

Им се допаѓа и на купувачите