.

.

Alter reg reg reg

Alter reg reg reg

DEN 2.00
Износ

Додадете возбудлива, современа, драматична и живописна фокусна точка на вашиот декор со оваа колекција за привлечни очи. Секој килим има впечатливи дизајни за графичка уметност со извонредни рафали на боја и текстура. Ова е модерна уметност за подот што ги протега границите на имагинацијата, прави смела изјава и проекти како непогрешлив младешки амбиент насекаде. Нурн алтер за алтернационен килим : Материјална содржина : 100 проценти полиестер. Изградба : Машинска тафтирана. Место чисто; Редовно вакуум. Достапно во различни големини.

R

Им се допаѓа и на купувачите