.

.

Стандарден моторни производи ALS сензор за брзина на тркалото

Стандарден моторни производи ALS сензор за брзина на тркалото

DEN 383.84
Износ

Опис на брендот : Стандард е водечко производство на целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, од гориво до палење до издувни гасови и сите електроника помеѓу. , вклучително и делови за палење и емисија, компјутери на табла, жици за палење, кабли за батерии, делови од системот за гориво, како и скоро сите критични компоненти на висока технологија за возила со доцни модели, вклучително и дистрибутерски систем за палење (DIS) контролни модули; сензори за кислород; Вентили за рециркулација на издувните гасови (EGR); високи калеми за енергија и калем-на-приклучоци; инјектори на гориво и регулатори на притисок; широк спектар на сопирачка против заклучување, температура, коленесто вратило, коленестото вратило, тропање, мапа и сензори за положба на гаснење; и Производство на производство -Бај компјутери и сензори за масовен проток на воздух. " -2005-2009 Hyundai Tucson Drive Type = 4 WD; Позиција = предна лева ||| 2005-2009 Hyundai Tucson Drive Type = FWD; Позиција = Предни леви стандардни моторни производи ALS588 ABS Сензор за брзина. Спакувано како 1 еа.

R

Им се допаѓа и на купувачите