.

.

Оригинален регулатор на прозорецот со мотор

Оригинален регулатор на прозорецот со мотор

DEN 943.20
Износ

Оригинален регулатор на прозорецот за напојување без електричен мотор Оригиналниот регулатор на прозорецот е директна замена на OEM што ги гарантира истите перформанси и квалитет обезбедени од производителот на возилото. Оригиналниот регулатор на прозорецот е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, што го продава новиот дилер на автомобили. Карактеристики и придобивки : ОЕМ-квалитетен и директно вклопување замена. ОЕМ фабрички врски и фитинзи. Оригинален добавувач на опрема Оригинален регулатор на прозорецот w/o мотор.

R

Им се допаѓа и на купувачите