.

.

WL мотор на прозорецот за напојување и собранието на регулаторот се вклопува Изберете: 2007- Nissan Altima

WL мотор на прозорецот за напојување и собранието на регулаторот се вклопува Изберете: 2007- Nissan Altima

DEN 505.60
Износ

Моторите за лифт за прозорец VDO се споредливи во вклопување, форма и функција со деловите за оригиналната опрема. Нашите мотори за лифт за прозорец се совпаѓаат со оригиналните мотори за да се обезбедат трајни перформанси, враќајќи ја функцијата на прозорецот на вашите возила како нова. Моторите за лифт за прозорец VDO се вградени во објекти за овластени ISO TS. Моторите за лифт за прозорецот VDO обезбедуваат оригинална форма и функција. Ние исто така нудиме широко покритие за домашни, европски и азиски патнички автомобили и лесни камиони. Кога ќе изберете VDO прозорец мотори, знаете дека добивате широк избор на сигурни производи. VDO нуди мотори со или без регулатори, и двајцата обезбедуваат сигурни перформанси, обновувајќи ја функцијата на прозорецот на вашите возила како нова. VDO WL48526 Мотор на прозорецот за напојување и собрание на регулаторот.

R

Им се допаѓа и на купувачите