.

.

Худ Му го погоди чоколадото млеко со слабеење, Оз

Худ Му го погоди чоколадото млеко со слабеење, Оз

DEN 1.33
Износ

Тоа е чоколадо, вкусно, добар извор на витамин А и одличен извор на витамини D & калциум. Ставете го Hood® Moo Struck® Chocolate Milk Fat Milk во вашиот фрижидер и гледајте ги вашите деца да исчезнат! Нема ништо како богатиот, кремаст вкус на аспираторот Moo погоди чоколадо млеко. И, можете да се чувствувате добро кога ќе му служите на вашиот семеен аспиратор млеко затоа што нашите земјоделци се залагаат да не користат вештачки хормони за раст*, и повеќе од 170 години, Худ обезбеди само највисок квалитет на млеко од посветени земјоделци до вашето семејство.*Нема значителна разлика е прикажано помеѓу млекото добиено од RBST-третирани (хормон за вештачки раст) и крави што не се третираат со RBST. 8 грама протеини по порција. Добар извор на витамин А и одличен извор на витамин Д и калциум. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Без вештачки хормони за раст. Пастеризирана.

R

Им се допаѓа и на купувачите