.

.

Денес: Приказната за Викинзите во Минесота

Денес: Приказната за Викинзите во Минесота

DEN 799.84
Износ

Ниту една професионална спортска лига во Америка не може да одговара на популарноста на Националната фудбалска лига, и ниту една книга не може да одговара на драмата и возбудата на НФЛ денес! Оваа хит серија е целосно ревидирана и ажурирана за да ги опфати потеклото, starsвездите и незаборавните моменти на сите 32 екипи на НФЛ, од пионерските пакувачи до растечките Тексанци. Брилијантни фотографии ја доловуваат целата тврда енергија на играта, додека "страничните приказни " и "Запознајте ги панелите на тимот " кои се фасцинантни анегдоти и вовед во сите времиња на Гридирон Велики. Ниту една професионална спортска лига во Америка не може да одговара на популарноста на Националната фудбалска лига, и ниту една книга не може да одговара на драмата и возбудата на НФЛ денес! Оваа хит серија е целосно ревидирана и ажурирана за да ги опфати потеклото, starsвездите и незаборавните моменти на сите 32 екипи на НФЛ, од пионерските пакувачи до растечките Тексанци. Брилијантни фотографии ја доловуваат целата тврда енергија на играта, додека панелите „странични приказни“ и „Запознајте го тимот“, кои се фасцинантни анегдоти и вовед во сите времиња на Гридирон Велики.

R

Им се допаѓа и на купувачите