.

.

Гладијатор QR900 - Mt Кал Терен LT35X12. 50R 121q Е Лесен Камион Гума

Гладијатор QR900 - Mt Кал Терен LT35X12. 50R 121q Е Лесен Камион Гума

DEN 0.67
Износ

Гладијатор QR900-MT LT35 X12. 50 R20 121 Q EOVERVIEWGladiator Е QR900-MT е теренска гума за кал која е наменета за употреба на Џипови, лесни камиони и Теренци. Агресивната шема на шарите ја зголемува влечната сила и перформансите во кал, нечистотија и други терени надвор од патот, а конструкцијата со челични појаси QR900-MT ја зголемува силата и издржливоста за поголем капацитет за носење товар и подолг век на траење. Дизајниран за употреба на Џипови, лесни камиони и Теренци. Изграден со агресивна шема на шарите што ја подобрува влечната сила и перформансите во кал, нечистотија, карпи и други тешки терени надвор од патот. Дизајнот на шарите за самочистење ги принудува карпите, камењата, калта и другиот дизајн за доследно влечење и за заштита на обвивката од оштетување. Конструкција со челични ремени за издржливост и перформанси. М&С номинална.

R

Им се допаѓа и на купувачите