.

.

- - - New Нови Брановидни Кутии

- - - New Нови Брановидни Кутии

DEN 0.33
Износ

Димензија на кутијата : 12х12х60 мерењата се во l x w x H Внатрешни димензии Број На Кутии По Редослед : 175 Индивидуална Кутија Дебелина : 108 Индивидуална Јачина На Кутијата : Единечен Ѕид Брановидни И 32-LB Раб Здроби Тест (EC) Заштедете На поштарина користејќи силен лесен материјал сите картони испраќаат и складираат рамно за да заштедат простор. Ги исполнува повеќето спецификации за пошта и превозникот. Сите брановидни картони можат да се рециклираат 100% . Картоните се продаваат во количини на пакети и се испраќаат рамно за да заштедат простор за складирање и испорака. Брановидната кутија за испорака е совршена за движење, одлична за складирање, издржлива за испорака и идеална за пакување лесни, гломазни предмети како што се книги, прибор, облека, постелнина, мали апарати, играчки, чаши и која било друга испорака на мало. 175 - (Lx Wx H) - 12x12x60-32 EC Нови Брановидни Кутии.

R

Им се допаѓа и на купувачите