.

.

Dorman B6292XL Предна Горна Суспензија Топчест Спој За Специфични Модели НА CADILLAC CHEVROLET gmc Одговара избери: 1988-CHEVROLET GMT-400, 1995-CHEVROLET TAHOE

Dorman B6292XL Предна Горна Суспензија Топчест Спој За Специфични Модели НА CADILLAC CHEVROLET gmc Одговара избери: 1988-CHEVROLET

DEN 1.33
Износ

Овој продолжен животен топчест спој е изграден за мазни перформанси и супериорна издржливост. Одликувајќи се со зацврстена обетка, високо полирана топка, полимерно лежиште без одржување, И.Ц. е. синтетичка маст и врвна отпорност на корозија. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Продолжена конструкција - овој топчест спој е изграден со карактеристики за да обезбеди мазни перформанси и продолжена издржливост за возачите кои бараат. Супериорна Топчеста Обетка-зацврстена Армурадска обетка со високо полирана еверсмазна топка. Лежиште со ниско триење-нормализирано фалсификувано куќиште со и. Ц. е. синтетичка маст и полимерно лежиште со ниско триење. Премиум отпорност на корозија-надворешен Слој На Временските Услови за да се спротивстави на корозија. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Кадилак Ескалада : 1999, 2000 Шевролет Астро : 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 Шевролет Блејзер : 1992, 1993, 1994чевролет Ц1500 Приградски : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002цхевролет Ц2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Карго Комбе : 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Експрес 1500 : 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 шевролет Експрес 2500 : 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Шевролет Г30 : 2001, 2002 Шевролет К1500 Приградски : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет К1500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999цхевролет К2500 : 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Силверадо : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Приградски 1500 : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Тахо : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000се вклопува и повеќе возила што не се наведени овде.

R

Им се допаѓа и на купувачите