.

.

& ДЕКЕР DEWALT D Галон 135psi Компресор

& ДЕКЕР DEWALT D Галон 135psi Компресор

DEN 2.00
Износ

Девалт, 1 Галон, Пренослив,.75 SCFM, Компресор За Рачно Носење Без Масло, Низок Шум И Мала Тежина Го Прават Овој Компресор Лесен За Ракување И Исклучително Пренослив. Нискиот Шум И Малата Тежина Го Прават Овој Компресор Лесен За Ракување И Исклучително Пренослив.

R

Им се допаѓа и на купувачите