.

.

Дорман 615 - Комплет Заптивка За Довод на Моторот За Специфични Модели одговара избери: 2011-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2015-ЏИП ВРАНГЛЕР НЕОГРАНИЧЕН

Дорман 615 - Комплет Заптивка За Довод на Моторот За Специфични Модели одговара избери: 2011-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2015-ЏИП ВРАНГЛЕР

DEN 2.67
Износ

Овој комплет заптивки за довод на моторот е дизајниран да одговара на оригиналните дихтунзи потребни за повторно запечатување и враќање на правилната функција на доводниот колектор на одредени возила. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој комплет заптивки на доводниот колектор на моторот е дизајниран да одговара на оригиналните дихтунзи потребни за повторно запечатување и враќање на правилната функција на доводниот колектор на одредени возила. Ја враќа функционалноста - овој комплет заптивки е направен за да одговара и целосно да ја врати функционалноста на делот откако ќе пропадне оригиналната заптивка. Издржлива конструкција - овој дел е направен од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век. Доверлив квалитет-поддржан од тим експерти за производи во Соединетите држави и повеќе од еден век автомобилско искуство. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото Овој дел одговара : Крајслер 200 : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 Крајслер 300 : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Крајслер Таун И Кантри : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 доџ Одмаздник : 2011, 2012, 2013, 2014 Доџ Челинџер : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Доџ Полнач : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Доџ Дуранго : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 доџ Гранд Караван : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 Доџ Патување : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Џип Чироки : 2014, 2015, 2016 Џип Гранд Чироки : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Џип Вранглер : 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 Рам 1500 : 2013, 2014, 2015, 2016 Рам Промастер 1500 : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019ram Промастер 2500 : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Рам Промастер 3500 : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Фолксваген Рутан : 2011, 2012, 2013, 2014.

R

Им се допаѓа и на купувачите