.

.

5S автоматски сензор за температура на течноста за пренос

5S автоматски сензор за температура на течноста за пренос

DEN 3.00
Износ

Сензорот за температура на течноста за автоматско пренесување на течноста изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме автоматски сензор за температура на течноста за пренос за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за температура на течноста за автоматско пренесување на WVE е достапен за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. WVE 5 S12170 Сензор за температура на течноста за автоматска трансмисија.

R

Им се допаѓа и на купувачите