.

.

Mezco Toys Sons of Anarchy: JA and Clay Action Sucture пакет

Mezco Toys Sons of Anarchy: JA and Clay Action Sucture пакет

DEN 79.52
Износ

Axекс доаѓа со алтернативни раце, нож и скала верзија на ракописот на Johnон Телер. Клеј доаѓа со алтернативни раце, како и со цигарите со потпис. Секоја бројка е висока шест инчи, има многу детална облека и има пет динамични точки на артикулација. Mezco Toys Sons of Anarchy : Jax and Clay Action Book Bunder : Бројки стојат 6 "високи. Високо детална облека. Jax доаѓа со алтернативни раце, нож и скала верзија на ракописот на Johnон Телер. Клеј доаѓа со алтернативни раце, како и неговиот потпис, како и неговиот потпис, како и неговиот потпис Цигар има 5 динамични точки на артикулација.

R

Им се допаѓа и на купувачите