.

.

Демонски Системи За Гориво Карбуратор Пумпа За Гас Млазница

Демонски Системи За Гориво Карбуратор Пумпа За Гас Млазница

DEN 3.00
Износ

Калибрирајте го волуменот на празнење на пумпата за гас на вашата одредена апликација со менување на млазницата на пумпата. Употребата на шупливата завртка овозможува зголемен проток на гориво обезбедувањето на млазницата е контролен фактор во испораката на гориво. Изберете или тип на цевка или стандарден тип млазници. Продадени по пар.Калибрирајте Го Волуменот на Празнење На Пумпата за Гас Калибрирајте го празнењето на пумпата за гас ИСПРАВЕНИ МЛАЗНИЦИ ЗА ПРАЗНЕЊЕ-2 PK .050 овозможува Зголемен Проток На Горивокарбуратор Забрзување Демонски Системи За Гориво 122150 Карбуратор Пумпа За Забрзување млазница.

R

Им се допаѓа и на купувачите