.

.

Одлична вредност каснувања од моќност од орев од орев

Одлична вредност каснувања од моќност од орев од орев

DEN 63.68
Износ

Каснувања од моќност од орев од орев. Здрава закуска направена од најдобрите состојки на природата. Каснувањата за моќност се базираат на растенија, веган, без глутен и млечни производи. Направено со не-ГМО состојки, секој залак во форма на топка е одлична закуска за вкус на голема вредност каснувања од сила на орев. Здрава закуска направена од најдобрите состојки на природата. Каснувањата за моќност се базираат на растенија, веган, без глутен и млечни производи. Направено со не-ГМО состојки, секој залак во форма на топка е одлична закуска за вкус.

R

Им се допаѓа и на купувачите