.

.

Lippert RV ATV UTV TOYLOK Комплет за монтирање предни или задни решетки

Lippert RV ATV UTV TOYLOK Комплет за монтирање предни или задни решетки

DEN 636.80
Износ

Карактеристики на талок анти-кражба на уредот на предниот или задниот или задниот дел од цевката ATV/UTV Tube Thisthyththt им овозможува на сопствениците да го прикачат својот уред за анти-кражба на Toy Lok на повеќето ATV/UTV предни/задни цевки за цевки со двата модели TL1020 и TL2021 Easy Do-It-It-IT-IT-IT-IT-ITE-IT-IT-IT-IT-IT со адаптерски плочи и монтирање на комплетот Hardwarethis овозможува лесно монтирање на Teylok на ATV или UTV предни или задни цевки за решетки. Toylok ви дозволува да ги заклучите вашите возила, столици и имот додека излегувате да играте. Јамкајте го, заклучете го и оставете го со Toylok од компонентите на Липерт . Заградата за монтирање на Toylok : Лесно безбедна вредна лична сопственост надвор од РВ, приколка или возило. Лесна, апликација за завртки. Вградената спојка спречува да се врати кабелот додека се повлекува.

R

Им се допаѓа и на купувачите