.

.

Филипс Фиделио како 2. Систем за звучници на Bluetooth, W RMS, црна

Филипс Фиделио како 2. Систем за звучници на Bluetooth, W RMS, црна

DEN 799.84
Износ

Добијте одличен звук бидејќи овој звучник го игра и го наплаќа вашиот телефон со Android и авто-синхронизирајте го својот часовник со вашиот уред. Songbird доаѓа спакувана за да можете да синхронизирате музика помеѓу вашиот телефон и компјутер и бесплатна апликација Fidelio за уште повеќе функции. Philips Fidelio AS111 2.0 Bluetooth звучници систем, 4 W RMS, црно значително го подобруваат звукот од вашиот компјутер со системот за звучници на Philips 2.0. Цени ја флексибилноста на безжичен звук без разлика дали е до AS111 или низ просторијата. Наполнете ги вашите гаџети во движење со интегрираната USB порта.

R

Им се допаѓа и на купувачите