.

.

6-Пински Тркалезна Приколка Жици Влечење Возило Приклучок Тестер

6-Пински Тркалезна Приколка Жици Влечење Возило Приклучок Тестер

DEN 0.33
Износ

Дел од влечењето одговорно е да бидете сигурни дека светлата на приколката работат правилно. Без разлика дали штотуку сте инсталирале нов прилагоден ремен за жици или се обидувате да ја лоцирате причината за електричен проблем, тестерите за КОНЕКТОРИ за ЗАВРТКИ се одлични за тестирање на опашките, трепкачите, светлата за сопирачките, приклучоците за заземјување и другите електрични компоненти на вашето возило. Тестерот за конектор работи со приклучување во приклучокот за конектор на вашето возило и реагирање на различните електрични сигнали произведени со туркање на педалата на сопирачката, сигнализирање на вртење, вклучување на светлата што работат и така натаму. Кога штекерот добива соодветна моќност, различните Led Диоди на тестерот ќе светнат што одговараат на секоја жица во конекторот. Тестирањето на штекерот од страната на возилото е од суштинско значење по инсталирањето на нов прилагоден ремен за жици од возило до приколка и многу се препорачува секој пат кога ќе се закачите за влечење. Исто така, ако имате електрични проблеми со приколката, тестерот ЗА ЗАВРТКИ ќе може да ви каже дали проблемот е вкоренет во електричниот систем на вашето возило или дали на вашата приколка и треба повторно поврзување. Сите тестери ЗА КОНЕКТОРИ за ЗАВЕСА доаѓаат СО LED светла за да бидат светли и долготрајни. Тестерите за жица се достапни за 4-насочни рамни, 5-насочни рамни, 6-насочни тркалезни и 7-насочни КОНЕКТОРИ ЗА Р.в. сечилото. Овој конкретен електричен тестер одговара на 6-насочен кружен штекер и доаѓа со квалитетна пластична конструкција. Ја потврдува правилната функција на конекторот за жици од страната на возилото. Тестови 6-начин за опашка, сопирање, трепкачи, електрични сопирачки и помошна моќност. Се одликува со етикета за секоја ЛЕР, означувајќи ја предвидената функција.

R

Им се допаѓа и на купувачите