.

.

Кабел За Сопирачка За Паркирање - Дорман# Ц Одговара изберете: 2000 - ФОРД Ф150, ФОРД Ф - ХЕРИТИЏ

Кабел За Сопирачка За Паркирање - Дорман Ц Одговара изберете: 2000 - ФОРД Ф150, ФОРД Ф - ХЕРИТИЏ

DEN 3.00
Износ

Детали за фитмент : 2003t Fordt F-150 Tcrew Кабина Пикап; Продолжен Кабина Пикап; Стандарден Кабина Пикапt RWD; 4 WD; Задниот Десен; w/Заден Тапан Сопирачки2001t Fordt F-150t Crew Кабина Пикап; Стандарден Кабина Пикап; Продолжен Кабина Пикапt4 WD; RWD; Задниот Десенt2001t Fordtlobotstandard кабина пикап; екипажот кабина пикапt4wd; Rwd; Задниот Заден ; Задниот Барабан Сопирачки; екс. 7.700 Фунти. GVW2001t Fordt Lobo Tstandard Кабина Пикап; Екипажот Кабина Пикапt4 WD; RWD; Задниот Десен; Задниот Барабан Сопирачки; Екс. 7.700 Фунти. GVW2001t Fordt Lobo Tstandard Кабина Пикап; Екипажот Кабина Пикапt4 WD; RWD; Задниот Десен; Задниот Барабан Сопирачки; Екс. 7.700 Фунти. GVW2001t Fordt Lobo Tstandard Кабина Пикап; Екипажот Кабина Пикапt4 WD; RWD; Задниот Десен; Задниот Барабан Сопирачки; Екс. 7.700 Фунти. GVW2000t Fordt F-150t Standard Кабина Пикап; Продолжен Кабина Пикапt4 WD; RWD; Задниот Десен Dorman-Прва Станица C95967 Паркинг Кочница Кабел Одговара Изберете : 2000-2003 FORD F150 2004 ФОРД F-150 НАСЛЕДСТВО и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите