.

.

Исчезнување на метежот Хулк против под-ултрон

Исчезнување на метежот Хулк против под-ултрон

DEN 461.92
Износ

Одмаздниците ќе ги стават сите свои сили на тест додека се собираат за да го преземат својот најголем непријател : Ултрон! Ултрон, на кој му се придружи неговата армија под-ултрон, е технолошки тиранин поставен на елиминирање на човечкиот род. Дали Одмаздниците можат да го поразат Ултрон и да го спасат човештвото, или овој тим на херои конечно го запознала својот натпревар? Ултрон ја зарази Ironелезната легија и ги претвори во свои ултронски испраќања! Може ли да се разголи Хулк овие зли роботи? Овој пакет содржи 1 фигура за дивеење Хулк и 1 СВЕТСКО УЛТРОН 012 Слика, секоја со артикулација од 5 точки. Авторски права Марвел. Хасбро и сите поврзани термини се трговски марки на Хасбро. Вклучува 2 бројки и 2 додатоци. Дизајни инспирирани од филмот. Секој пакет вклучува 2 бројки. Секоја слика има артикулација од 5 точки. Замислете ги вашите сопствени битки за супер херој! . На возраст од 4 и повеќе години.

R

Им се допаѓа и на купувачите