.

.

Компатибилен канон 0263B001AA Canon Black Laser Toner Caster за FaxPhone L & L90

Компатибилен канон 0263B001AA Canon Black Laser Toner Caster за FaxPhone L & L90

DEN 2.33
Износ

Заштедете уште повеќе со нашиот компатибилен кертриџ за ласерски тонер. Оваа листа содржи 1 0263 B001 AA (Canon 104 компатибилен) Цртениот кертриџ за ласерски тонер. Зошто да платите двојно повеќе за името на брендот Канон 104 кертриџ кога нашите компатибилни материјали за печатач даваат одлични квалитетни резултати за дел од цената? Затоа, зачувајте сега и заштедете уште повеќе! Оваа ставка работи во следниве печатачи на Faxphone Canon : L120, & L90. Ние сме ексклузивен препродавач на LD производи бренд на високо квалитетни материјали за печатење. Works with Canon FAX L100 Canon FAX L120 Canon FAX L140 Canon FAXPHONE L90 Canon FAXPHONE L120 Canon image CLASS D420 Canon image CLASS D480 Canon image CLASS MF4150 Canon image CLASS MF4270 Canon image CLASS MF4350d Canon image CLASS MF4370dn Canon image CLASS MF4380dn Canon image CLASS MF4690 Canon PC-D450 Canon Satera D450 Canon Satera MF4010 CANON SATERA MF4110 CANON SATERA MF4120 CANON SATERA MF4130 CANON SATERA MF4150 CANON SATERA MF4330 D CANON SATERA MF4350 D CANON SATERA MF4370 DN CANON SATERA MF4380 DN CANON CANON MF6570 CANN. 100% загарантирано. Ист капацитет како оригинален.

R

Им се допаѓа и на купувачите