.

.

Комплет Завртки За Главата на Цилиндерот на моторот Одговара: 2002-ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР, 2004-ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО

Комплет Завртки За Главата на Цилиндерот на моторот Одговара: 2002-ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР, 2004-ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО

DEN 1375.84
Износ

Мотор Цилиндар Главата Завртки Сет Мотор Цилиндар Главата Болт Сет Одговара : 2002-2009 ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР 6 Цил 4.2 Л 2004-2006 ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО 5 Цил 3.5 Л 2006 ХАМЕР Х3 5 Цил 3.5 Л 2002-2009 ГМЦ ПРАТЕНИК 6 Цил 4.2 Л 2007-2010 хамер Х3 5 Цил 3.7 Л 2007-2012 Шевролет колорадо 5 ЦИЛ 3.7 Л 2004-2006 ГМЦ КАЊОН 5 ЦИЛ 3.5 Л 2007-2012 Гмц Кањон 5 ЦИЛ 3.7 Л 2004-2007 БУИК РЕНИЕ 6 ЦИЛ 4.2 Л 2002-2004 ОЛДСМОБИЛ БРАВАДА 6 Цил 4,2 Л 2003-2008 Исузу Асцендер 6 цил 4,2 л 2007-2008 ИСУЗУ И-290 4 ЦИЛ 2,9 Л 2006 ИСУЗУ И-280 4 Цил 2,8 Л 2005-2009 Сааб 9-7Х 6 ЦИЛ 4,2 Л 2009-2010 Хамер Х3Т 5 ЦИЛ 3,7 Л 2006 Исузу И-350 5 Цил 3.5 Л 2007-2008 исузу И-370 5 ЦИЛ 3.7 Л И Повеќе - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите