.

.

БК1573 - Предни Премиум Ротори За Е-Палто И Крајни Керамички Влошки за Сопирачките И Хардверски Комплет

БК1573 - Предни Премиум Ротори За Е-Палто И Крајни Керамички Влошки за Сопирачките И Хардверски Комплет

DEN 996.96
Износ

Премиум Ротори За Е-Палто, Врвни Керамички Влошки и Комплет За Хардверски Комплет Произведени Со Електро-Статички Процес кој обезбедува долготрајна заштита од корозија. Обратна Конструирана За Да Одговара На Дебелината НА ОЕ, Јазот и Конфигурацијата на Вените за правилно ладење. Шапка, Назад и Надворешни Дијаметри Обработени Со Електро-Статички Црна Завршница. Дупчена И Заоблена Подлога за Сопирачките Како Оригинална Опрема (Доколку Е ПОТРЕБНО ОЕ). Процес На Контрола на квалитетот за да се обезбеди највисок квалитет и сигурност во производството.

R

Им се допаѓа и на купувачите