.

.

Предност Маклур Сребрена Пругаста Текстура Непастиран Винил На Неткаен Тапет, 21-во од 33-фт, 57. квадратни. фт

Предност Маклур Сребрена Пругаста Текстура Непастиран Винил На Неткаен Тапет, 21-во од 33-фт, 57. квадратни. фт

DEN 521.60
Износ

Оваа шик текстурална позадина ги замислува позадините од трева со индустриски талент. Ладна сива позадина е прекриена со потемни сиви шипки испреплетени спорадично со подебели линии. Целиот дизајн е проткаен со сребрен сјај и подигнати мастила за целокупната текстура. Маклур е непастен, винил на неткаен позадина. Оваа позадина нема повторување со случаен натпревар. Исто така е и чистење и соблекување. Маклур Сребрена Пругаста Текстура Позадина По Предност доаѓа на ролна со димензии 21 инчи на 33 стапки и покрива околу 57,8 квадратни стапки. Предноста го прави украсувањето со позадина пристапно и достапно за секого. Трендовите на денешницата се изречени во прекрасни, буџетски дизајни кои одговараат на сметката за секој проект за украсување. Непастен винил на неткаен материјал; Без повторување, случаен натпревар; Чистење и соблекување; 21-во со 33-стапки долга ролна; Покрива околу 57,8 квадратни метри.

R

Им се допаѓа и на купувачите