.

.

Нов 82-Моќ Прозорец Мотор Задниот Лев одговара 2006-БМВ

Нов 82-Моќ Прозорец Мотор Задниот Лев одговара 2006-БМВ

DEN 623.84
Износ

Градејќи се на децениско искуство користејќи обратен инженеринг за преработка на мотори за автомобилски бришачи, инженерите НА КАРДОН прецизно ги дизајнираа Нашите Мотори За Подигнување На Нови Прозорци Како подобрување во однос на оригиналниот дизајн. Нашите моторни запчаници се дизајнирани со посилен, помалку кршлив материјал за да спречат предвремено абење, ленти и кршење – што резултира со производ на кој можете да му верувате на долги релации. Апликација за возило : bmw 325i 2006, 325xi 2006, 328i 2012-07, 328i x Drive 2012-09, 328xi 2008-07, 330i 2006, 330xi 2006, 335d 2011-09, 335i 2011-07, 335i x Drive 2011-09, 335xi 2008-07, м3 2011-09. Тестирањето на оптоварување обезбедува гарантирани перформанси секој пат. Четките се прецизно дизајнирани за да обезбедат правилно усогласување на арматурата и контактите. Секој мотор е составен со прецизна количина лубрикант за да се обезбеди тивко работење и долг век на траење. Дизајниран со посилен, помалку кршлив материјал од О.Е. за да спречи предвремено абење, ленти и кршење. Магнетите даваат вистинска количина на вртежен момент потребен за да издржат екстремни временски услови и да ги компензираат другите истрошени компоненти во системот за подигнување на прозорецот. Единиците се дизајнирани со мотори со дополнителен вртежен момент за да спречат предвремено откажување што произлегува од неправилно подмачкани регулатори за подигнување на прозорците.

R

Им се допаѓа и на купувачите