.

.

Пливање винил гигански базен со жирафи, повеќе болен, разнобојно

Пливање винил гигански базен со жирафи, повеќе болен, разнобојно

DEN 319.84
Износ

Возењето со животни се најновиот забавен тренд во базените, а гигантот за пливање зебра, жирафа и тигар дефинитивно спаѓа во таа забавна категорија. Децата и возрасните исто така ќе се забавуваат со овие паметно дизајнирани плови, без разлика дали тие само лежат или играат игри со лето. Овие плови се конструирани од тешки ПВЦ со 12 мерачи за да се обезбеди долготрајна употреба. Гигант жирафа, Зебра и Тигар Комбо пакет. Одлично и за деца и за возрасни. Конструкција со ПВЦ со 12 мерачи. Наменето за долготрајна издржливост. Рачки во рамки на удобност и стабилност.

R

Им се допаѓа и на купувачите