.

.

Пантен Про-В Проѕирен Волумен Отплеткување Негување Волумизирање Дневен Шампон, фл оз

Пантен Про-В Проѕирен Волумен Отплеткување Негување Волумизирање Дневен Шампон, фл оз

DEN 1.00
Износ

Волумизирајте ја косата 24 часа со Шампон За Проѕирен Волумен Пантене Про-В. Моќната мешавина на Про-В хранливи материи ви помага да се збогувате со рамна, млитава коса со лесен волумен и трајно тело. Формулата за Проѕирен Волумен без Силикон ја обвива секоја жичка со богата пена што се исплакнува за да открие веднаш забележлив волумен, подигнување и контрола. Користете како систем со Чист Волумен Регенератор и Мус За Зголемување На Волуменот На Телото Пантен Про-В Проѕирен Волумен Отплеткување Хранлив Волуменски Дневен Шампон, 11 fl oz : Шампонот Со Проѕирен Волумен ја храни косата со моќна мешавина на Про-V хранливи материи и антиоксиданси. Нежно ја чисти косата со пена богата со хранливи материи што ја обвиткува секоја влакно, негувајќи за отплеткување без напор и траен сјај (Користете како систем со Мус За Зголемување На Волуменот на Телото). Формулата за Чист Волумен без Силикон помага да се даде веднаш забележлив волумен, подигнување и контрола (Користете како систем со Мус За Зголемување На Волуменот На Телото). Доволно нежен за употреба на хемиски третирана коса.

R

Им се допаѓа и на купувачите