.

.

Рокенрол Предучилишна Установа

Рокенрол Предучилишна Установа

DEN 1.00
Износ

Што е училиштето каде што пеете и танцувате цел ден? На Wiggles Рок ќе се тресат да цитирам; Тоа Е Звукот На Карпата, пораст и сјај со цитат; Разбуди се!цитат;, замавнете се додека цитирате; Танцувајте Со Емаквот; и тресете ги колковите со цитат; Двајца Љубезни Елвисески;. Оваа неверојатна колекција на занишани песни е навистина потресена! На Виглс им се придружуваат пријатели како Ла Бамбас Лу Дијамант Филипс Од САД, ауси забавувачот Дејвид Кембел и Роберт Ракет Од Нов Зеланд. Ние навистина сме рокенрол низ целиот свет! Предучилишната Установа Виглс Рокенрол е отворена сега и лекцијата за денес е да се забавуваме! Кое е училиштето каде што пеете и танцувате цел ден? Предучилишното Училиште Виглс Рокенрол! Ентони, Ема, Лачи и Сајмон создадоа над 20 песни кои ќе бидат на врвот на топ листите на секој дом! Ќе се тресете до "Тоа Е Звукот На Рокенролот", станете и блеснете со " Разбуди се!", замавнете додека " Танцувате Со Ема "и тресете ги колковите со"Две Учтиви Елвиси". Оваа неверојатна колекција на занишани песни е навистина потресена! На Виглс им се придружуваат пријатели како Лу Дијамантот На Ла Бамба, Филипс од САД, ауси забавувачот Дејвид Кембел и Роберт Ракет Од Нов Зеланд. Ние навистина се луламе низ целиот свет! Рокенролот На Виглс Е отворен сега и лекцијата за денес е да се забавуваме!.

R

Им се допаѓа и на купувачите