.

.

Колекција На Големи Американски Стандарди

Колекција На Големи Американски Стандарди

DEN 216.64
Износ

Мајкл Цивиска е изведувач кој ја пее музиката на Големата Американска Книга Со Песни. Неговиот глас ја носи топлината и стилот на модерниот крунер. Мајкл е посветен на продукцијата на снимки и изведби кои ја истакнуваат музиката на големите композитори, вклучувајќи Ги Кол Портер, Харолд Арлен, Џорџ и Ира Гершвин и Ирвинг Берлин. Цивиска поседува целосен баритонски глас кој го користи со финост и дискреција за да одговара на расположението, тонот и темпото на песната што ја пее, Цивиска е лесно дома работи со мали трио групи, месинг големи бендови или бујни оркестри. Мајклс дебитираше на 17 Март 1997 година со своето прво ЦД, Колекција На Големи Американски Стандарди. ЦД-ТО беше подигнато на националното радио до Мај истата година. Мјџ Музиката и Сони ја засилија задачата да ја прераспределат музиката На Мајклс на националниот пазар. Мајкл Цивиска е изведувач кој ја пее музиката на Големата Американска Книга Со Песни. Неговиот глас ја носи топлината и стилот на модерниот крунер. Мајкл е посветен на продукцијата на снимки и изведби кои ја истакнуваат музиката на големите композитори, вклучувајќи Ги Кол Портер, Харолд Арлен, Џорџ и Ира Гершвин и Ирвинг Берлин. Цивиска поседува целосен баритонски глас кој го користи со финост и дискреција за да одговара на расположението, тонот и темпото на песната што ја пее, Цивиска лесно е дома и работи со мали трио групи, дувачки големи бендови или бујни оркестри. Мајкл дебитираше на 17 Март 1997 година со своето прво ЦД, Колекција На Големи Американски Стандарди. ЦД-ТО беше подигнато на националното радио до Мај истата година. Мјџ Музиката и Сони ја засилија задачата да ја прераспределат музиката На Мајкл на национален пазар.

R

Им се допаѓа и на купувачите