.

.

Бриз Од Маја Фригидер, ПАУЛТРА, Еафцбф Замена Филтер За Воздух, Пакет

Бриз Од Маја Фригидер, ПАУЛТРА, Еафцбф Замена Филтер За Воздух, Пакет

DEN 448.00
Износ

Нашите висококвалитетни филтри за воздух со активен јаглен работат на заробување на големи и мали честички на нечистотија, како и хемикалии во нивните високо апсорбирачки пори - оставајќи го вашиот фрижидер загадувач и загадувач слободен. Ги елиминира Несаканите Мириси сите ние ги користиме нашите фрижидери за складирање на остатоци од храна. Останатите мириси на храна се мешаат во воздухот за да создадат непожелен мирис што го исполнува фрижидерот. Покрај апсорпцијата на загадувачи и други честички од нечистотија, нашите филтри за воздух заробуваат и апсорбираат несакани мириси оставајќи го вашиот фрижидер да мириса свежо и чисто. Премиум мулти медиуми, филтер за воздух со активен јаглен. Ефикасно во одржување на свеж фрижидер и без мирис. Долготрајна замена на секои шест месеци. Вклучени се едноставни и јасни упатства за инсталација.

R

Им се допаѓа и на купувачите