.

.

Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Млаз Црна Сиера ГМЦ

Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Млаз Црна Сиера ГМЦ

DEN 3.00
Износ

Нашите премиум производи за рафинирање се спарени со единицата за преовладувачка моќност за непречено прскање за да се обезбеди најдобра можна завршница. Секоја единица за прскање бара помалку од 2 мл еколошки погон за прскање до 16 мл боја. Нашите сопствени мешани бои доаѓаат во посебно шише отпорно на растворувач кое директно се поврзува со единицата за преовладувачка моќност. Комерцијалната единица за напојување на превал обезбедува супериорна атомизација на бојата и дава најмазна можна аеросолна завршница. Како и секогаш, сите наши производи Се Направени во САД! Најдобар квалитет допир (допир) боја на пазарот!. Надворешен Код За Боја : WA600 R. За : Џет Блек ГМЦ Сиера. Вклучува Подлога. Направени во САД!.

R

Им се допаѓа и на купувачите