.

.

ТОП63976, Приклучок Дијамант Бележници, Кутија

ТОП63976, Приклучок Дијамант Бележници, Кутија

DEN 159.84
Износ

Бележниците содржат премиум хартија која е 25 проценти памучна врска со професионална, фино поставена завршница и воден печат за супериорен изглед и чувство. Секоја подлога со големина на буква содржи 50 правни/широко владеени листови со 11/32" растојанија на линии и лева маргина 1-1/4". Перфорациите на летер - Трим обезбедуваат непречено отстранување на работ и чист лист секој пат. Хартијата е двојно зашиена на врвот за дополнителна јачина. Цврста табла со 60 точки обезбедува поддршка при пишување подалеку од биро. Секоја подлога содржи 50 листови од 24 фунти. хартија.БЛУЗИ Приклучок Дијамант Бележници, 2 / Кутија (Количина) Парична Казна поставени финиш и воден печат дајте чувство на важност на вашите документи. Перфорацијата на летр-Трим овозможува чисто, конзистентно отстранување на страницата. 24 фунти. акциите се спротивставуваат на крварењето за да помогнат ракописот да биде читлив. Цврстиот поддржувач обезбедува цврста поддршка за пишување кога стоите. Врвното врзување овозможува лесна употреба и од левораки и од десничарски писатели.

R

Им се допаѓа и на купувачите