.

.

Сјај Спирални Бележници -

Сјај Спирални Бележници -

DEN 159.36
Износ

Сјај Спирала Бележници. Заслепете ги пријателите со белешките што ги пишувате во овие пенливи бележници. Можете исто така да им дадете на секој од вашите гости една од овие забавни 30-пг. бележници на вашата следна забава за спиење или роденден! Наредени страници. (2 десетици по единица) 3" х 5" Боите може да варираат. Сјај Спирала Бележници. Заслепете ги пријателите со белешките што ги пишувате во овие пенливи бележници. Можете исто така да им дадете на секој од вашите гости една од овие забавни 30-пг. бележници на вашата следна забава за спиење или роденден! . Наредени страници. (2 десетици по единица) Боите од 3" х 5" може да варираат.

R

Им се допаѓа и на купувачите