.

.

За Мерцедес-БЕНЦ Спринтер Замена Обвинет Воздух Кулер

За Мерцедес-БЕНЦ Спринтер Замена Обвинет Воздух Кулер

DEN 950.24
Износ

За да се обезбеди ефикасност на ладењето, Целиот Ладилник/Интеркулер за Полнење На Тик Се слични на конструкцијата НА ОЕ за број на цевки и перки за ладење. Резервоарите За Ладилник/Интеркулер За Полнење НА Тик Се обликуваат со помош на супер отпорна на топлина, полимерна пластика со висока густина за дополнителна заштита од екстремни температури на моторот. Секој Ладилник/Интеркулер ЗА Полнење НА Тик Е тестиран на истекување пред да ја напушти фабриката за да обезбеди постојан квалитет.Споредливи перформанси Со Оригиналните одредби за монтирање споредливи СО ое, обезбедуваат пад на прецизните фитментригорозни и забрзани тестови за возење велосипед за да се обезбеди квалитет и издржливост на услугата НА производот ТИК 18074 За МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ СПРИНТЕР 3500 Замена Наполнет Воздух Ладилник.

R

Им се допаѓа и на купувачите